Activiteitenkalender 2022- 2023

Hieronder vind je het overzicht van de activiteiten in het komend seizoen.

De link om je op te geven werkt alleen voor HLSK-leden. Hiervoor heb je een inlog voor Skridsko nodig.

Reageer op Juliette!

Showing 3 comments
 • Lieveke Crombach
  Beantwoorden

  Breedte Juliette,
  Via via kwam ik op jullie website terecht, en wat werd ik daar enthousiast van!

  Ik ben sinds mijn jeugd al fan van schaatsen op natuurijs (geboren en getogen in Groningen), maar op de ijsbaan beleef ik wel iets minder plezier. Alleen maar rondjes is voor mij weinig lol aan, het gaat mij meer om het buiten zijn en het ‘avontuur’ beleven.
  Ik ben heel graag in de natuur om bv. meerdaags te wandelen en kamperen, het liefst in de bergen maar afgelopen jaar ook voor het eerst in Zweden. Ik vond het echt een prachtig land en ga graag nog vaker terug naar zulke prachtige wilde omgevingen.
  Toen ik las wat jullie ondernemen was het voor mij alsof de puzzelstukjes bij elkaar kwamen!

  Ik zou graag wat meer te weten komen om te kijken of ik me bij jullie aan kan sluiten (mijn antwoord op jullie test was ja;) ). Ik zie dat er in november een informatie avond is. Kan ik die ook nu digitaal volgen? Ik ben op dit moment namelijk in Canada en in december pas weer in Nederland. Is er ook een andere mogelijkheid om meer te weten te komen over de organisatie?
  Ik ben heel benieuwd om meer van jullie te horen en ben enthousiast om te kijken naar de mogelijkheden om bij jullie aan te sluiten!

  Groeten,
  Lieveke Crombach

 • Renate
  Beantwoorden

  Dag Juliette

  Via een sportmaatje werd ik op jullie site en tochten geattendeerd en heb belangstelling voor een introductie dag, dagdeel. Ik schaats graag en ben
  sportief en best avontuurlijk al zeg ik het zelf.

  Hoe gaat inschrijving in zijn werk? Aanmelding introductie.

  Hartelijke groet Renate

  • Juliette De Wilde
   Beantwoorden

   Hallo Renate,
   Bedankt voor je belangstelling voor de HLSK.
   De Introductiebijeenkomsten zijn reeds geweest.
   Wil je weten of de HLSK iets voor je is, dan is het handig om in ieder geval op de pagina http://www.hlsk.nl/deelnemer de nodige informatie (linker kolom) door te nemen.
   En via een email naar mail.hlsk@gmail.com je aan te melden met naam, adres, telefoonnr, e.d.
   En enige uitleg waarom je denkt bij ons te passen.
   vriendelijke groet
   Paul van Os

Reageer op Juliette!