De nachten worden weer langer!

2020-06-22

De nachten worden weer langer!

HLSK-ers hebben het ergste gehad: sinds 21 juni worden de nachten weer langer en zijn we op weg naar het seizoen 2020/2021 van de HLSK. Het wordt een bijzonder seizoen. Vanwege het officiële tienjarige bestaan van de Stichting HLSK in juni 2020, gaan we in september 2020 een mooi wadloopfeest houden! Buiten in de natuur, dat past goed bij de HLSK.

Het seizoen is ook bijzonder omdat er dit jaar een nieuwe lichting aan de gidsopleiding begint. Daarmee zet de HLSK een stap naar volwassenheid, omdat we het aantal van 25 gidsen gaan halen. Met een ratio van 1 gids per 10 deelnemers, kunnen we daarmee groeien naar 250 deelnemers!

Zomer en herfst zijn de tijd voor theoretische verdieping, vertrouwd raken met de geografie van Zweden en werken aan je uitrusting. Hou Skridskonet in de gaten voor cursusavonden. Fijne zomer en op naar seizoen 2020-2021! Hoe het met corona gaat lopen, zullen we zien, maar er zijn vast creatieve oplossingen om van het natuurijs in Scandinavië te kunnen genieten.

Vriendelijke schaatsgroet,
Rick

Reageer op Rick!

Showing 2 comments
 • Eric van der Loos
  Beantwoorden

  Beste Rick. Graag zou ik meer info willen over hlsk en of ik daar lid van kan worden. Graag wil ik een keer gaan schaatsen in Zweden. Met belangstelling kijk ik uit naar jouw bericht. Mvg Eric

  • Rick Donia
   Beantwoorden

   Eric,

   Alles kun je op deze website vinden onder de sectie Deelnemers.

   Indien je deelnemer wil worden, stuur dan een email naar mail.hlsk@gmail.com , inclusief je adres geg, tel nr en geb datum door.

   Met vriendelijke groet,
   Rick Donia

Reageer op Rick!