Staan we deze week in Nederland op het natuurijs?

Wij hopen dat jullie beter voorbereid zijn! Een van de meest belangrijke dingen om schaatsbaar ijs te vinden, is het maken van Isobs. Wij willen hierbij oproepen zo veel mogelijk Isobs te maken. We kunnen elkaar dan zo veel mogelijk helpen om bijzondere schaatsplekken te vinden; daar waar de meute niet komt. De informatie die wij op Skridskonet invoeren is veel gedetailleerder en vaak betrouwbaarder dan andere ijsnieuws sites.

Het beste gaat dat als je buiten bij het ijs bent. Ga op je smartphone naar  IJsobservatie App (skridsko.net). (je moet eventueel nog inloggen) Rechtsboven kun je kiezen voor de kaarten Norden of OSM. Met OSM zie je ook NL in beeld. Klik op het water, en ga verder. Wees niet bang dat je iets verkeerd doet. Ga lekker oefenen en informeer daarmee je schaatsgretige HLSK-ers.

Onze seizoensopening is op 27 november gehouden bij de Vechtsebanen in Utrecht.

Skridskonet (SN). 

  • Heb je (als nieuwe delenemer) nog geen goedwerkende inlog, en je hebt wel je aanmeldbijdrage en contributie betaald, laat ons dat weten, dan sturen we die informatie zo snel mogelijk toe.

Nieuwsbrief niet ontvangen?

We krijgen wel eens reacties dat onze nieuwsbrief niet is ontvangen. Meestal vind je die dan in je spambox. Hoe voorkom je dat? Door al je “zakelijke” contacten op te nemen in je adresboek. Naast mail.hlsk@gmail.com bijvoorbeeld je energiebedrijf, verzekeringsmaatschappij, gemeente, enz.

  • Als je een mail in Outlook opent, kun je rechtermuis klikken op de verzender, en kies voor “toevoegen aan Outlook-contactpersonen”.
  • Als je een mail opent in Google-mail, kun je klikken op de verzender, en dan klikken op de +Poppetje en kies voor “toevoegen aan contacten”.

Wij wensen iedereen een aangename en leerzame schaatswinter toe. We hopen dat het alle nieuwe deelnemers lukt om aan te haken bij één van de schaatstochten.

Het HLSK bestuur
Albert Venemans, Gert-Jan Vroege, Juliette de Wilde, Paul van Os

Reageer op Juliette!

Reageer op Juliette!